Beogradski muftija izazvao nesreću, povređeni majka i dete

Izvor: BKTV News, 03.Okt.2012, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski muftija izazvao nesreću, povređeni majka i dete

Muftija Muhamed Jusufspahić naleteo je svojim automobilom “pežo 407″ na “tojotu” u kojoj je bila Katarina A. (33) majka sa dvoje blizanaca, na raskrsnici ulica Agostina Neta i Đorđa Stanojevića u Novom Beogradu. Srećom, majka i jedno od dece prošli su samo sa lakšim povredama.
Kako piše list “Alo”, Katarina A. (33) koja je vozila “tojotu” je lakše ugruvana, dok je jednom od njenih blizanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << isečena usna. Za svaki slučaj, reagovala je ekipa “Hitne pomoći” koja je ukazala pomoć povređenima.
Zbog izazivanja saobraćajne nesreće, muftija Islamske zajednice Srbije Muhamed Jusufspahić (44) verovatno će dobiti krivičnu prijavu, zbog ugrožavanja javnog saobraćaja i preti mu do godinu dana zatvora.
- Prikočio sam pre raskrsnice. Nisam video automobil ispred sebe. Žurio sam na sastanak – rekao je muftija nakon nesreće saobraćajnoj policiji.
Muftija je u “tojotu” udario desnom bočnom stranom što je prouzrokovalo prevrtanje automobila u kom je bila majka sa blizancima.
- Mislili smo da je u vozilu samo vozač, a onda smo čuli plač dece. Majka je nekako uspela da se izvuče iz automobila, a onda su prolaznici pomogli da izvuče decu – ispričao je jedan od očevidaca.
Majka i dvojica mališana prevezeni su u Urgentni centar, gde su pregledani.
Katarina je izjavila saobraćajnoj policiji da je vozila svojom trakom i da je “odjednom videla automobil koji ide pravo u nju”.
Jusufspahić: Posetiću porodicu i izviniću se
- Evo još ne mogu da dođem sebi i moje misli su sa decom i njihovom majkom. Zahvaljujem se dragom bogu što ih je sačuvao od veće tragedije. Želim i planiram da posetim tu porodicu kako bih se lično uverio da su dobro i uputim im izvinjenje i podršku za brz oporavak – poručio je Jusufspahić.
Izvor: Alo
Tweet
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Muftiji Jusufspahiću preti godinu dana zatvora

Izvor: Blic, 04.Okt.2012, 07:33

Zbog izazivanja udesa u kojem je Katarina A. (33) lakše povređena, a jedan od njenih dvogodišnjih sinova zadobio posekotinu na usni, beogradski muftija Muhamed Jusufspahić (44) bi mogao da odgovara za ugrožavanje javnog saobraćaja, kaže za “Blic” beogradski advokat Miroslav Marinković...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.