Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2024, 23:43

OBRADOVIĆ NAKON PORAZA O TUČI NANELIJA I LAZAREVIĆA: „Ja verujem svom igraču, ali svako mora da snosi odgovornost za svoje postupke!“

Željko Obradović je dao svoju izjavu posle poraza od Zvezde Košarkaši Partizana poraženi su i u drugoj borbi za trofej ove sezone od Crvene zvezde, a Željko Obradović je nakon utakmice podsetio na sezone u Evroligi. Obradović je podsetio na skor iz ove i prošle sezone u odnosu na Crvenu zvezdu. – Verovatno da je možda trenutak ... Read more
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> The post OBRADOVIĆ NAKON PORAZA O TUČI NANELIJA I LAZAREVIĆA: „Ja verujem svom igraču, ali svako mora da snosi odgovornost za svoje postupke!“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Obradović o Naneliju: Svako mora da odgovara za svoje postupke

Izvor: Danas, 20.Maj.2024, 00:17

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da nema razloga da ne veruje svom igraču Džejmsu Naneliju kada je reč o sukobu sa košarkašem Crvene zvezde Stefanom Lazarević u Beogradskoj areni, ali i dodao da svako mora da snosi odgovornost za svoje postupke.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.