TUGA I ČEMER U TABORU CRNO-BELIH: Neverovatno je to kakvu smo ŠANSU propustili

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA I ČEMER U TABORU CRNO-BELIH: Neverovatno je to kakvu smo ŠANSU propustili

Partizan prokockao priliku.

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić bio je razočaran posle remija sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope, dok je vezista crno-belih Saša Zdjelar bio vidno utučen na kraju meča.

- Vidite da je moguće (primiti dva gola sa igračem manje prim. aut). Neverovatno, još smo u šoku. Ne mogu da shvatim da smo primili takva dva gola. Ponavlja nam se utakmica iz Beograda, ne znam šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kažem, još sam utučen. Ne bih donosio neke odluke, svi smo krivi. Šta je trebalo, šta nije trebalo... Ne možemo da vratimo vreme. Ovo je poraz za nas, nerešeno nam ništa ne znač- rekao je Miletić za "RTS".

Miletić za RTS: U šoku smo, doživeli smo veliki udarachttps://t.co/ajaagIeVBg #rtsvesti pic.twitter.com/VMZFbvdzLH

— RTS_Sport (@RTS_Sport) November 28, 2019

Sa druge strane vezsita crno-belih Saša Zdjlear imao je svoju analizu meča.

Zdjelar: Neverovatno kako smo primili dva gola s igračem višehttps://t.co/IJfLdZ7LXE #rtsvesti pic.twitter.com/YhcyBjDFRw

— RTS_Sport (@RTS_Sport) November 28, 2019

Veoma je teško analizirati nešto prosle ovakve utakmice. Imali smo sve, da kažemo prolaz dalje u sledećoj utakmici, a onda primili dva pogotka sa igračem više. Stvarno neverovatno na koji način smo primili golove. Taj deo stvarno jeste za analizu. Opet kažem, odigrali smo odličnu utakmicu i mnogo mi je žao zbog nerešenog rezultata. Šta da radimo, tako je. Sada ne možemo ništa promeniti, moramo ići dalje- istakao je Zdjelar za "RTS".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morana Mamić, jedna od najlepših hrvatskih manekenki.

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Nov 5, 2019 at 11:40am PST

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 23, 2019 at 11:45am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 20, 2019 at 2:45pm PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 17, 2019 at 7:46am PDT

A post shared by 𝓜𝓸𝓻𝓪𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓶𝓲ć (@morana_mamic) on Oct 15, 2019 at 12:32pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.