ŠAKOTA VERUJE U PARTIZAN: Finale Evrokupa nije nemoguća misija pod OVIM USLOVOM! nemoguća

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 14:03

ŠAKOTA VERUJE U PARTIZAN: Finale Evrokupa nije nemoguća misija pod OVIM USLOVOM! nemoguća

Bivši trener Crvene zvezde otvoreno o crno-belima.

Bivši trener Crvene zvezde, Dragan Šakota, prokomentarisao je, između ostalog, i dosadašnji učinak Partizana na startu sezone. Uspeli su crno-beli da vežu tri pobede, ali je i pored toga nezadovoljstvo među navijačima poprilično.

– Iznenadio je rezultatski slabiji start Partizana. Šteta za poraz od Huventuda, u meču koji su imali u svojim rukama. Došlo je do promene na klupi, a time i u energiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i atmosferi. Šćepanoviću nije lako, trebalo bi imati vere u nekoga ko je bio inteligentan igrač, ali je praktično na početku samostalne trenerske karijere. Vidim mnogo istih lica u sastavu crno-belih, ne bi trebalo da imaju problema da stignu prošlosezonsku formu. Samo da budu srećniji sa povredama, pa ni šansa da se domognu finala Evrokupa, a preko toga i evroligaške vize, neće biti nemoguća misija - rekao je Šakota za Sport klub.

Krenuo je Partizan da niže pobede, a ta serija trebalo bi da se nastavi večeras (20.30), kada u Halu sportova stiže francuski Burž. Kvota na pobedu crno-belih je 1,20, a trijumf domaćina s više od 9,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Burž.

Kada je u pitanju ABA liga na početku sezone deluje da je Crvena zvezda na stepenici više u odnosu na sve rivale.

– Mi bismo u Srbiji rekli da se mrtvi na kraju broje. I sve što sada gledamo i zaključujemo, lako može da padne u vodu u nesportskim (bolesnim) okolnostima. Samo bih podsetio na zaostatak Zvezde u odnosu na Partizan uoči prinudnog okončanja sezone. Skoro da smo morali sve da dobijemo, a rival sve izgubi, da bi to nivelisali. Ne bi trebalo donositi preuranjene zaključke, posebno na zgusnut evroligaški program, pa još kada na red dođu po dva nedeljna kola. Verujte mi, to je gore nego u NBA, jer oni imaju seriji u „okolini“, a ovamo putuješ sa jednog na drugi kraj Evrope. Iskusio sam to sa Zvezdom i znam kako nam je bilo. A crno-beli će i u tekućoj sezoni imati manji broj utakmica. Pa, videćemo - istakao je iskusni košarkaški stručnjak.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.