Obradović: Split se konsolidovao, igra bolje nego u prvom delu sezone

Izvor: B92, 04.Feb.2024, 15:43

Obradović: Split se konsolidovao, igra bolje nego u prvom delu sezone

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 19. časova dočekuju ekipu Splita.

U pitanju je susret 19. kola ABA lige u koji Partizan ulazi sa treće, a Split sa desete pozicije.

Uoči susreta, trener crno-belih Željko Obradović istakao je da protivnik u poslednje vreme igra veoma dobro.

"Posle duplog kola Evrolige nastavlja se ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << liga. Ekipa Splita koja igra mnogo bolje nego što je izgledala u prvom delu. Konsolidovali su se, imaju dobre rezultate. Tako da, kao i uvek, sa velikim respektom, sa željom da nastavimo da igramo kako smo veliki deo utakmice u Bolonji igrali. I da ta koncentracija bude na najvećem mogućem nivou", rekao je Obradović.

Danilo Anđušić smatra da je došao čas da se ekipa iskupi navijačima posle dva poraza u Evroligi.

"Očekuje nas jako bitna utakmica posle ova dva poraza u duplom kolu Evrolige. Na nama je da pružimo najbolju moguću igru i da dođemo do dva boda i najvažnije, da pobedimo utakmicu. Split dolazi u dobrom raspoloženju. Pobedili su par važnih utakmica u poslednje vreme u Jadranskoj ligi. Tako da mislim da moramo da pristupimo od samog početka maksimalno fokusirano i koncentrisano. Verujem da ćemo tako uspeti da dođemo do pobede", poručio je Anđušić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.