VOZIO SA 2,36 PROMILA Prijava protiv Kragujevčanina koji je pijan divljao dok je imao ZABRANU UPRAVLJANJA VOZILOM

Izvor: Press, 17.Okt.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZIO SA 2,36 PROMILA Prijava protiv Kragujevčanina koji je pijan divljao dok je imao ZABRANU UPRAVLJANJA VOZILOM


Saobraćajna policija u Kragujevcu podnela je prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje protiv pedesetdvogodišnjeg muškarca, koji je automobilom "„opel astra“" kragujevačkih registarskih oznaka izazvao saobraćajnu nezgodu, upravljajući sa 2,36 promila alkohola u organizmu i to za vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom.
Pogledaj vesti o: Opel,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Uprkos zabrani upravljanja vozilom, vozio pijan i izazvao udes u Kragujevcu

Izvor: Danas, 17.Okt.2019

Jedan vozač (52) izazvao je udes u Kragujevcu, u kojem niko nije povređen, upravljajući vozilom sa 2,36 promila alkohola u krvi i to dok je imao zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom. Članak Uprkos zabrani upravljanja vozilom, vozio pijan i izazvao udes u Kragujevcu se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.