Izvor: Luftika.rs, 06.Jan.2021, 19:19

Tinejdžer koji je audijem usmrtio dete i muškarca u Nišu branio se ćutanjem

Mladić N. S. koji je pre dve noći vozeći “audi” na Bulevaru Medijana u Nišu usmrtio 12-godišnjaka i 48-godišnjeg muškarca, saslušan je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, ali se, kako kažu u Tužilaštvu, branio ćutanjem. Tužilac je predložio pritvor, a o tome će odlučiti Osnovni sud.
19-godišnji vozač iz Beograda uhapšen je juče, a kako su tada saopštili iz policije, na teret mu se stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je trebalo da bude saslušan, ali on nije želeo da govori.
Vozač je saslušan i koristio se svojim zakonskim pravom i branio se ćutanjem. Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora – kaže Ivan Marković, portparol Osnovnog tužilaštva u Nišu, a prenose Južne vesti.
Napominje da Tužilaštvo nastavlja da radi na ovom slučaju, te da će biti obavljena obdukcija stradalih pešaka, tehnički pregled vozila, saobraćajno-tehničko veštačenje, kao i da će biti saslušani i svedoci nesreće.
Podsetimo, 4. januara oko 21 sat na Bulevaru Medijana vozač je automobilom izleteo na trotoar i udario dvojicu prolaznika, od kojih je dečak od 12 godina preminuo na licu mesta, a 48-godišnji muškarac je preminuo u bolnici.
Zbog ove nesreće juče su u Nišu održana dva protestna skupa građana kojima su Nišlije želele da skrenu pažnju na nesreće u saobraćaju, za koje smatraju da nisu adekvatno kažnjene. Prvi protest je održan preko dana na centralnom trgu, a drugi sinoć na mestu nesreće gde su brojni građani palili sveće, a na kratko su i blokirali saobraćaj na bulevaru.
Autobus pregazio 4-godišnjaka, a vozač nesvestan nastavio vožnju

Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.