VUČIĆ SE OGLASIO I POSLAO SNAŽNU PORUKU: Da dopustimo nove Oluje, novi Bljesak - taj film nećete gledati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 23:16

VUČIĆ SE OGLASIO I POSLAO SNAŽNU PORUKU: "Da dopustimo nove "Oluje", novi "Bljesak" - taj film nećete gledati" (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti zbog novih ucena međunarodne zajednice po pitanju Kosova i Metohije, kao i odluke lažne države da ukine srpska dokumenta i tablice na teritoriji južne pokrajine.

On ističe da su tehnički detalji oko tablica potpuno nevažni, već da je suština u tome da Zapad sebi dozvoljava sve što im padne na pamet, i da tvrde da je sve što oni kažu zasnovano "na pravu", iako nema veze ni sa pravom ni sa pravdom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Jel mislite da brinem kako ćete da reagujete, nakon što ste čuli kako "mali Putin" govori o vama. Baš me briga. Izazivate krizu za krizom, sad se već u vazduhu držimo, a vi mislite da još treba da nas gurate. Nemamo kud više. Tako da biće interesantno i leto i jesen, a ja ih molim, ne ovoga koji je možda lud ili ne, već ove koji mu diriguju. Mene dirigentni zanimaju, a ja ih molim da svoju bahatost i aroganciju malo samo spuste. Da poštuju prava onih koje su već ubijali, pa se nadam da im ne pada na pamet da to ponavljaju - kazao je on.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba
Pogledaj vesti o: Nove tablice,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TAJ FILM NEĆETE GLEDATI" Vučić: Mi smo spremni za dijalog, a nećemo da dopustimo nove "Oluje", novi "Bljesak"

Izvor: Blic, 30.Jun.2022, 00:09

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Instagramu objavio video uz poruku "Da dopustimo nove “Oluje”, novi “Bljesak” - taj film nećete gledati".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.