VUČIĆ SAOPŠTIO JOŠ JEDNU VAŽNU INFORMACIJU:  Imamo i petu zemlju koja je povukla priznanje Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 20:45

VUČIĆ SAOPŠTIO JOŠ JEDNU VAŽNU INFORMACIJU: " Imamo i petu zemlju koja je povukla priznanje Kosova"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, a potom se obratio javnosti i otkrio važnu informaciju o povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova.

- Mi nemamo drugo oružje osim istine. Molim one koji se trude da završe kosovski problem da paze da im Putin ne bi ispostavio još pet Kosova.

- Ja neću da ćutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vlada će biti uskoro formirana i Vlada može da donese drugačiju odluku. I Skupština isto. Bolje da me nema nego da me vređaju oni koji imaju manje inteligencije.

- Imamo i petu zemlju koja je povukla priznanje Kosova. Čekamo samo da uđu u proceduru za pristupanje nekoj organizaciji da im to pokažemo - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ POSLAO ZANIMLJIVU PORUKU POSLE OBRAĆANJA: "Više nego dovoljno!" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu fotografije sa večere sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, a uz to je stajala zanimljiva poruka..Vučić je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" objavio fotografije sa Lajčakom, a umesto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.