Uživo: Lekarski tajm-aut Novaka zbog povrede zgloba, Đoković - Granoljers (6:2, 3:0)

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Lekarski tajm-aut Novaka zbog povrede zgloba, Đoković - Granoljers (6:2, 3:0)

Novak Đoković u odbranu titule u Šangaju kreće od drugog kola, protivnik mu je Španac Marsel Granoljers, a ovaj meč ćemo pratiti uživo uz Blicsport.

Granoljers je do drugog kola došao pobedivši Janka Tipsarevića,

kog je savladao sa 6:4, 6:4, a protiv Novaka u dva dosadašnja meča nije bio ni blizu trijumfa. Poslednji put sastali su se na poslednjem US Openu, a srpski teniser je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tad pobedio sa 6:3, 6:0, 6:0.

U ovakvom ritmu je počeo i ovaj meč, Granoljers je prvi servirao, a Novak mu nije prepustio ni poen na startu, pa je odmah došao do brejka. Ekspresno je potvrdio brejk, posle čega je stigao odgovor Granoljersa. Novak je bio siguran pri servisu, a zatim je Španac dva puta sprečio novi brejk, smanjivši na 3:2.

Posle toga se Đoković vratio početnom tempu, i pri narednom servisu Granoljersa je slomio njegov otpor, iskoristivši treću priliku za brejk i vođstvo od 5:2, pa mu nije bilo teško da odmah uspešno servira za osvajanje prvog seta.

U nastavku je prvi servirao Granoljers, Đoković je uzeo gem, ali uz povredu skočnog zgloba, pa je usledila sedmominutna pauza zbog lekarskog tajm-auta. Zglob mu je bandažiran, a posledica nije bilo, što je pokazala igra u nastavku - Novak je uz novi brejk najavio za 3:0 potvrdio da grabi ka pobedi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U ritmu iz Pekinga: Posle lekarskog tajm-auta, Novak ostavio Granoljersa na nuli!

Izvor: Blic, 09.Okt.2013

Novak Đoković je posle osvojene titule u Pekingu uspešno krenuo u odbranu titule u Šangaju, pošto je u drugom kolu savladao Španca Marsela Granoljersa sa 6:2, 6:0 posle 72 minuta igre. Nakon rutinske igre u prvom setu, na početku drugog je zatražio lekarski tajm-aut zbog povrede zgloba, ali je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.