GDE STE POŠLI? Medvedeva šokirao zajednički selfi Đokovića i Nadala, pa imao vrlo zanimljiv komentar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 12:51

GDE STE POŠLI? Medvedeva šokirao zajednički selfi Đokovića i Nadala, pa imao vrlo zanimljiv komentar (VIDEO)

Rus prokomentarisao zanimljivu fotografiju.

Novak Đoković i Rafael Nadal iznenadili su tenisku javnost zajedničkom fotografijom u avionu na putu za SAD.

Prvi teniser sveta igraće na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, gde bi mogao da se nađe i Španac, koji nikako da se vrati na teren posle povrede.

Selfi Đokovića i Nadala prokomentarisao je ruski teniser Danil Medvedev. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Prvenstveno sam bio iznenađen. Gde su pošli tako rano, u Indijan Vels? To je bilo moje prvo pitanje. Zašto tako rano? Ali, zabavno je. Pretpostavljam da nisu razgovarali pre nego što su izabrali isti let. Pretpostavljam da je bilo iznenađenje i za njih. Kada vidiš drugog tenisera u avionu to je lepo iznenađenje, posebno one koji su rivali 20 godina. Zabavna je fotografija, ali to pokazuje kakav je ATP Tur. Vidiš drugog tenisera u avionu, smeješ se, napraviš fotografiju, malo popričaš. Oni idu u Indijan Vels, pripremaju se, prijateljski, opušteno – konstatovao je Medvedev.

Daniil Medvedev on the Nadal-Djokovic airplane photo:

"First of all, I was surprised. Where are they going so early. Indian Wells? Why so early? It's fun. I guess they didn't for sure talk to each other before to choose the same flight. I guess it was a surprise for them." pic.twitter.com/CeY9UdRy72

— Reem Abulleil (@ReemAbulleil) February 26, 2024
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.