Nissan deli karte za Ligu Šampiona

Izvor: Autoportal.rs, 01.Sep.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan deli karte za Ligu Šampiona

Najjače fudbalsko klubsko takmičenje u Evropi, a time i u svetu, uskoro počinje. Naših predstavnika nema ali zato vi možete osvojiti besplatne karte za mečeve omiljenog tima.

Danas gotovo svaki veliki fudbalski klub ima jednog od sponzora iz automobilske industrije. Mančester Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << ima Chevrolet, Barselona i Bajern Minhen imaju Audi a Nissan se odlučio za drugačiju taktiku. Umesto jednog tima oni su se odlučili da sponzorišu čitavo takmičenje.

Japanski "Nissan" glavni je sponzor UEFA Lige Šampiona. Saradnja je produžena na još tri godine a dobra vest za sve ljubitelje fudbala jeste što će ova automobilska kompanija deliti besplatne karte za sve mečeve u najjačem evropskom takmičenju tima po želji pobednika.

Kako biste dobili karte potrebno je da budete aktivni na društvenim mrežama. Nadmetanja je već počelo a procena je da vam je potrebno oko 6 000 retvitova heštega #ChampionsKey. Ukoliko želite karte bolje požurite sa ulaskom u igru.


Pogledaj vesti o: Audi,   Japan

Nastavak na Autoportal.rs...






Povezane vesti

Partizan - Poslat spisak za Ligu Evrope

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 13:06

Stručni štab fudbalskog kluba Partizan korigovao je spisak igrača na koje se računa u Evropi i prosedlio ga klupskom rukovodstvu kako bi isti bio dostavljen u sedište UEFA...Fudbalski klub Partizan poslao je u utorak spisak igrača na koje Zoran Milinković računa u grupnoj fazi Lige Evrope...U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.