Izvor: Tech-Lifestyle.com, 04.Okt.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISSAN MICRA 5. GENERACIJE: REVOLUCIJA JE POČELA

Peta generacija Nissan Micre, predstavljena na Salonu automobila održanom 2016. u Parizu, potpuno je nova, odvažna i revolucionarna vizija Micre.
Namenjena evropskom tržištu, najvećem svetskom tržištu malih gradskih automobila, peta generacija Micre će pleniti pažnju izgledom, a pre svega snažnom linijom koja se prostire celom dužinom karoserije. Niža je, šira i duža od prethodnika i nudi prostraniju unutrašnjost. Novi su i turbomotori smanjenog obima, okretna šasija i bogata ponuda inovativne sigurnosne opreme.
„Kada je pre trideset godina predstavljena prva Micra, došlo je do prave revolucije u segmentu malih gradskih automobila i tada je započelo novo poglavlje u Nissanu. Peta generacija Micre jednako je revolucionarna i podići će letvicu u pogledu onoga što kompaktni automobil može i treba da ponudi kupcima,” rekao je Carlos Ghosn, glavni direktor Nissana. „Nova Micra ide stopama Qashqai-ja i Juke-a i ističe položaj Nissan-a kao lidera u oblasti dizajna automobila. Ona je i dokaz naše namere da se takmičimo u samom vrhu B segmenta u Evropi, najvećem i najkonkurentnijem tržištu B segmenta na svetu.”
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.