Izvor: Radio 021, 02.Maj.2021, 12:02

Policija privela trojicu vozača: Jedan vozio 230 km/h, drugi drogiran, treći pijan i drogiran

Beogradska policija je tokom prethodne noći zaustavila tri vozača koji su zadržani jer su upravljali vozilom brzinom većom od dozvoljene, kao i pod dejstvom alkohola ili droge.

Policija je iz saobraćaja isključila dvadesetjednogodišnjeg vozača koji je u Zemunu upravljao brzinom od 231,7 km na čas, na mestu gde je ograničenje 120 kilometara na čas.

Na Novom Beogradu zaustavljen je dvadesetjednogodišnji vozač koji je vozio " >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mercedes" brzinom od 128,6 kilometara na čas, gde je ograničenje 80. Testom je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom kanabisa.

Na autoputu je iz saobraćaja isključen tridesetjednogodišnji muškarac koji je vozio "golf" brzinom od 117 kilometara na čas, a na mestu gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas, sa 1,27 promila alkohola u organizmu, kao i pod dejstvom kanabisa.

Trojici vozača određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Mladić u Zemunu vozio 231,7 kilometara na čas, gde je ograničenje 120 km

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2021

Saobraćajna policija u Beogradu zaustavila i zadržala tri vozača zbog prebrze vožnje pod dejstvom alkohola ili droge, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na N1 televizija...

Vozio 235 km/h na delu autoputa gde je dozvoljeno 130

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2021

Saobraćajna policija je na autoputu Beograd - Niš kod Osipaonice danas oko 11 časova presretačem zaustavila četrdesettrogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom marke "audi", brzinom od 234,7 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 130 kilometara na čas...Vozač je isključen...

Nastavak na Radio 021...

Beograd: Vozio 232 kilometara na čas i to na mestu gde je dozvoljeno 120

Izvor: B92, 02.Maj.2021

Saobraćajna policija u Beogradu je u noći između subote i nedelje zaustavila tri vozača koji su zadržani jer su upravljali vozilom brzinom većom od dozvoljene...Kao i pod dejstvom alkohola ili droge...Policija je noćas iz saobracaja iskljucila vozaca (21) koji je u Zemunu upravljao brzinom od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.