BAHATI VOZAČI ŠIROM BEOGRADA: Mladić divljao Zemunom, vozio brzinom većom od 230 kilometara na sat

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 12:57

BAHATI VOZAČI ŠIROM BEOGRADA: Mladić divljao Zemunom, vozio brzinom većom od 230 kilometara na sat

Na deonici na kojoj je divljao, ograničenje je 120

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu su tokom noći zaustavili tri vozača koji su zadržani jer su upravljali vozilom brzinom većom od dozvoljene, kao i pod dejstvom alkohola ili droge.

Policija je noćas iz saobraćaja isključila dvadesetjednogodišnjeg vozača koji je u Zemunu upravljao brzinom od 231,7 km na čas, na mestu gde je ograničenje 120 kilometara na čas.

Na Novom Beogradu zaustavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dvadesetjednogodišnji vozač koji je vozio "mercedes" brzinom od 128,6 kilometara na čas, gde je ograničenje 80 kilometara. Testom je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom kanabisa.

Na auto-putu je iz saobraćaja je isključen tridesetjednogodišnji muškarac koji je vozio "golf" brzinom od 117 kilometara na čas, a na mestu gde je dozvoljeno 80 kilometar na čas, sa 1,27 promila alkohola u organizmu, kao i pod dejstvom kanabisa.

Trojici vozača određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.