Policija privela trojicu vozača: Jedan vozio 230 km/h, drugi drogiran, treći pijan i drogiran

Beogradska policija je tokom prethodne noći zaustavila tri vozača koji su zadržani jer su upravljali vozilom brzinom većom od dozvoljene, kao i pod dejstvom alkohola ili droge.
Policija privela trojicu vozača: Jedan vozio 230 km/h, drugi drogiran, treći pijan i drogiran
Foto: 021.rs
Policija je iz saobraćaja isključila dvadesetjednogodišnjeg vozača koji je u Zemunu upravljao brzinom od 231,7 km na čas, na mestu gde je ograničenje 120 kilometara na čas. 
 
Na Novom Beogradu zaustavljen je dvadesetjednogodišnji vozač koji je vozio "mercedes" brzinom od 128,6 kilometara na čas, gde je ograničenje 80. Testom je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom kanabisa.
 
Na autoputu je iz saobraćaja isključen tridesetjednogodišnji muškarac koji je vozio "golf" brzinom od 117 kilometara na čas, a na mestu gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas, sa 1,27 promila alkohola u organizmu, kao i pod dejstvom kanabisa.
 
Trojici vozača određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.
  • Mikan

    02.05.2021 13:35
    Blage kazne
    Nikakve novcane kazne, najmanje 3 god. bez dozvole i ponovno polaganje (da nauči propise).
  • &

    02.05.2021 13:31
    super
    Naslov kao početak nekog vica ili logičkog zadatka, bravo za konstruktora
  • sandu

    02.05.2021 13:09
    Izvin'te
    a gde je to u Zemunu dozvoljeno 120km/h?
    A sto se tice kanabisa, isti ostaje u krvi i do nedelju dana...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.