OVO JE UBIJENI MILAN U ZEMUNU: Užasno svedočenje očevidaca - Čuli su se rafali, pucano mu je u grudi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 17:50

OVO JE UBIJENI MILAN U ZEMUNU: Užasno svedočenje očevidaca - "Čuli su se rafali, pucano mu je u grudi" (FOTO)

Milan J. (30), koji je ubijen danas oko 14.30 časova u Zemunu, izrešetan je u trenutku dok je parkirao "mercedes" ispred kuće i krenuo da izađe iz vozila.

Izvor iz istrage kaže da je nesrećni muškarac izlazio iz kola, kada mu je prišao ubica, maskiran u dostavljača hrane, i ispalio nekoliko projektila u njegovom pravcu.

Ubica koji je bio maskiran u dostavljača hrane, a koji je kako se sumnja ubio Milana J. (30) danas u Zemunu mesec dana unazad je vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << motor ulicom pre nego što je izvršio zločin, ispričale su komšije ubijenog.

- Taj dostavljač je vozio mesec dana po kraju bez tablica, svi su se čudili kako ide tako, bilo je sumnjivo. Ubio ga je ispred kuće - ispričao jedan od komšija za Informer.

Prema njihovim rečima, žrtva je ranije bila u zatvoru zbog narkotika.

- Čuli su se rafali, bilo je jezivo, onda je zastalo, pa se opet čulo. Pucano mu je u grudi! Nije bio problematičan, u smislu da je pravio probleme po ulici. Znam da je bio u zatvoru zbog droge, tamo je proveo oko 2 i po godine - priča jedan komšija.

- Ubica je u mladića ispalio veći broj metaka koji su ga pogodili u grudi i stomak. Mladić je davao znake života po dolasku u bolnicu, ali je ubrzo preminuo - kaže izvor "Blica".

Milan J. je živeo sa mlađim bratom i majkom, koja je vaspitačica.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.