Izvor: Blic, 21.Jun.2023, 17:00

OVO JE UBIJENI MILAN U ZEMUNU Ubica maskiran u dostavljača hrane ga upucao ispred kuće u grudi i stomak, mladić preminuo po dolasku u bolnicu

U Milana Jorovića (30) koji je ubijen danas oko 15 sati u Zemunu ispaljeno je više hitaca u grudi i stomak, a mladić je preminuo po dolasku u bolnicu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICA SE MESEC DANA VOZIO OKO KUĆE ŽRTVE?! Komšije ubijenog mladića u Zemunu iznele nove detalje zločina: "Viđali smo ga na motoru bez tablica, bio nam je sumnjiv"

Izvor: Blic, 21.Jun.2023

Ubica koji je bio maskiran u dostavljača hrane, a koji je kako se sumnja ubio Milana Jorovića (30) danas u Zemunu mesec dana unazad je vozio motor ulicom pre nego što je izvršio zločin, pričaju komšije ubijenog.

Nastavak na Blic...

"UMESTO SVADBE SPREMAĆE SAHRANU" Komšije imaju samo reči hvale za ubijenog u Zemunu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023

Komšije su šokirane onim što se dogodilo..Komšije Milana J. (30), koji je danas ubijen ispred porodične kuće u Zemunu, šokirane su incidentom koji se zbio u njihovom kraju...O porodici imaju samo reči hvale, kako o Milanovoj majci koja je vaspitačica, tako i o ocu, kojeg je stravična vest zatekla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.