Izvor: Blic, 21.Jun.2023, 21:49

UBICA NAPRAVIO GREŠKU PRILIKOM BEKSTVA Otkriveni detalji likvidacije u Zemunu: Milan ubijen na kućnom pragu

Ubicu Milana Jorovića, koji je danas upucan ispred porodične kuće u naselju Altina, snimile su nadzorne kamere. Nakon ubistva Milana, policija je pokrenula akciju "Vihor", ali je ubica za sada uspeo da umakne.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICA U ZEMUNU NAPRAVIO KOBNU GREŠKU: Tokom bekstva kamera sve snimila, policija ima ključni dokaz

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023

Na lice mesta je došao veliki broj policajaca, mnogo inspektora u civilu a raspisana je i akcija „Vihor“, koja podrazumeva blokadu i kontrolu svih važnijih saobraćajnica...Milan J. ubijen je ispred kuće u kojoj je živeo u beogradsko naselju Altina, cela beogradska policja je na nogama, rapsiana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"UBICA JE IMAO KACIGU I MASKU" Otkriveni novi detalji ubistva Milana u Zemunu: "Popričao je sa dostavljačem, a onda ga je on UBIO"

Izvor: Blic, 22.Jun.2023, 14:17

Komšije Milana Jorovića (30), koji je u sredu ubijen u Zemunu na kućnom pragu, ističu kako su na nadzornim kamerama svojih kuća ugledali ubicu koji je vozio motor sa oznakom dostavljača, kao i da su sve kamere u 2:07 časova usnimile jezivu likvidaciju!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.