UBICA U ZEMUNU NAPRAVIO KOBNU GREŠKU: Tokom bekstva kamera sve snimila, policija ima ključni dokaz

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 21:58

UBICA U ZEMUNU NAPRAVIO KOBNU GREŠKU: Tokom bekstva kamera sve snimila, policija ima ključni dokaz

Na lice mesta je došao veliki broj policajaca, mnogo inspektora u civilu a raspisana je i akcija „Vihor“, koja podrazumeva blokadu i kontrolu svih važnijih saobraćajnica.

Milan J. ubijen je ispred kuće u kojoj je živeo u beogradsko naselju Altina, cela beogradska policja je na nogama, rapsiana je akcija "Vihor", ali je ubica za sada uspeo da umakne.

Kako su svedoci rekli, Milan je izašao ispred porodične kuće gde ga je čekao mladić koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na glavi imao tamnu kacigu sa zatamljenim vizirom, a imao je i ranac jedne poznate firme za dostavljanje hrane. Usledila je kraća svađa, posle čega je napadač ispalio nekoliko hitaca u Milana, seo na skuter i pobegao sa mesta zločina.

Milana J. je njegovim kolima komšija odvezao do Zemunske bolnice, ali je ranjeni mladić preminuo uprkos naporima lekara.

Policajci su izašli na lice mesta, obavljen je uviđaj. Odnet je „mercedes“ koji je u vlasništvu jednog komšije, a koji je oštećen u pucnjavi.

Napadača su, inače, snimile brojne kamere za video nadzor. Prilikom bekstva, ubica na skuteru se zbunio, pa je skrenuo u obližnju perionicu automobila, prilikom izlaska na veću saobraćajnicu, tako da je policija dobila dobar snimak sa kamera za video nadzor. Pored snimka, policija ima i izjave svedoka.

- Video sam tog momka nedeljama pre ubistva. Vozio je skuter bez tablica, što mi je bilo čudno. Imao je na leđima ranac jedne poznate firme za isporuku hrane.

Bilo mi je čudno što se stalno vozi po kraju, a sigurno nema toliko porudžbina. Imao je tamnu kacigu, sa zatamljenim vizirom. Mislim da je to planirano ubistvo - rekao je jedan od žitelja tog dela grada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.