Izvor: Blic, 21.Jun.2023, 17:17

UBICA SE MESEC DANA VOZIO OKO KUĆE ŽRTVE?! Komšije ubijenog mladića u Zemunu iznele nove detalje zločina: "Viđali smo ga na motoru bez tablica, bio nam je sumnjiv"

Ubica koji je bio maskiran u dostavljača hrane, a koji je kako se sumnja ubio Milana Jorovića (30) danas u Zemunu mesec dana unazad je vozio motor ulicom pre nego što je izvršio zločin, pričaju komšije ubijenog.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILAN IZ ZEMUNA UBIJEN PRED SVADBU Komšije mladića kojeg je likvidirao ubica maskiran u dostavljača u šoku: "Renovirao je stan, trebalo je uskoro da se venča..."

Izvor: Blic, 22.Jun.2023, 12:55

Milan Jorović (30) koji je ubijen juče u Zemunu upucan je ispred porodične kuće neposredno pred svadbu, pričaju komšije ubijenog mladića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.