Javni poziv izbeglicama da se usele u 3 stana od 30 kvadrata u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Maj.2024, 14:39

Javni poziv izbeglicama da se usele u 3 stana od 30 kvadrata u Nišu

Grad Niš i Centar za socijalni rad “Sveti Sava” raspisali su javni poziv kojim će ustupiti na korišćenje tri stana od po 30 kvadrata izbeglicama. Najbolje bodovanim porodicama ili pojedincima biće ustupljeni ti stanovi, uz određene uslove.
Stanovima koji su kvadratura 30,31, 30,17 i 39,171 kvadratni metar raspolaže Centar za socijalni rad “Sveti Sava”, a u javnom pozivu, koji će trajati do 30. maja, piše da će ti stanovi socijalno najugroženijima biti ustupljeni, bez mogućnosti kupovine.
Da bi stekli mogućnost da se prijave moraju da imaju izbeglički status i podnet zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije ili...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.