Izvor: Piplmetar.rs, 17.Maj.2024, 03:36

Đorđe Kreća: Ljubavna priča je u središtu priče kratkog igranog filma „Služba“

V. Đ.

Kreća je rekao da je do snimanja filma došlo nakon što je otvorio Ison film produkciju sa Petrom Arsićem, Borisom i Andrejom Lukomanom
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac i producent Đorđe Kreća koji je govorio o radu na kratkom igranom filmu „Služba“.
Kreća je rekao da je do snimanja filma došlo nakon što je otvorio Ison film produkciju sa Petrom Arsićem, Borisom i Andrejom Lukomanom.
Prema njegovim rečima, Andrej Šepetkovski je preko Filmskog centra Srbije konkurisao za dugometražni igrani film, gde su mu kao jedan od uslova tražili da snimi...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.