Vučić sa patrijarhom Porfirijem, Saborom SPC i Dodikom o Srebrenici i Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 01:28

Vučić sa patrijarhom Porfirijem, Saborom SPC i Dodikom o Srebrenici i Kosovu i Metohiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas na ručku patrijarha srpskog Porfirija, Sveti arhijerejski Sabor SPC i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, kojima se zahvalio na pomoći u borbi protiv usvajanja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN.
"Sa patrijarhom srpskim Porfirijem, Svetim arhijerejskim Saborom SPC i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom razgovarao sam o težini trenutka i izrazio zahvalnost na tome što se bave pitanjem nametnute rezolucije o Srebrenici, kao ključnim pitanjem za opstanak srpskog naroda. Iako smo se borili i uložili ogromnu energiju kako bismo im se suprotstavili najjače i najsnažnije moguće, bez vaše snage i podrške to ne bismo mogli", napisao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.