Bor: IZLOŽBA „ZELENI HORIZONTI: UMETNOST ODRŽIVOG RUDARSTVA U ZIĐIN KOPERU“

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Jun.2024, 05:31

Bor: IZLOŽBA „ZELENI HORIZONTI: UMETNOST ODRŽIVOG RUDARSTVA U ZIĐIN KOPERU“

Bor, 14. jun – Za proteklih pet i po godina, otkako je na ovim prostorima, kompanije Srbija Ziđin Koper je rekultivisala oko 200 hektara devastiranog zemljišta u Boru i Majdanpeku i zasadila 560.000 sadnica.

Najznačajniji projekti u ovoj oblasti biće predstavljeni javnosti izložbom fotografija „Zeleni horizonti: Umetnost održivog rudarstva u Srbija Ziđin Koperu“.

Otvaranje izložbe je u petak, u 18 sati, na platou Doma kulture. Postavka je otvorena do >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << 6. avgusta, Dana rudara Srbije.

Foto: M. Stojčev/Srbija Ziđin Koper Foto: M. Stojčev/Srbija Ziđin Koper Foto: Srbija Ziđin Koper
Članak Bor: IZLOŽBA „ZELENI HORIZONTI: UMETNOST ODRŽIVOG RUDARSTVA U ZIĐIN KOPERU“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Na platou Doma kulture u Boru otvorena izlоžba fotografija „Zeleni horizonti“

Izvor: Bor030.net, 14.Jun.2024

U okviru meseca bezbedne proizvodnje i zaštite životne sredine Sektor ekologije u Srbija Ziđin Koper organizovao je izložbu fotografija pod nazivom “Zeleni horizonti: Umetnost održivog rudarstva”. Na ovaj način kompanija je javnosti predstavila najznačajnije ekološke projekte koji su u Boru...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.