Петком у Новом Саду се питамо како се облачи срећа (петак, 14, јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2024, 07:01

Петком у Новом Саду се питамо како се облачи срећа (петак, 14, јун)

Овог петка Нови Сад ће бити епицентар бројних интересантних дешавања за све оне жељне културних догађаја, забаве, провода и одличне  музике. Фото: Градске инфо Ево шта нас овог петка очекује у Новом Саду:
Концерт Забрањеног пушења на крову ТЦ Променаде од 20:00 часова Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << new.gigstix.com На концерту вас очекују највећи хитови ове познате рок и панк групе.
Промоција књига Јелене Трајановски Станковић у Архиву Војводине Са почетком у 13.00 часова у Архиву Војводине одржаће се представљање збирке поезије „Снови, сновиђења и понеко довиђења“ и збирке приповедака „Приче из предграђа душе“ аутора Јелене Трајановски Станковић.
Фото: промо Маскенбал „Како се облачи срећа“ у дворишту Радничке 20 Маскенбал под називом „Како се облачи срећа“ ће се одржати у 18.00 часова у дворишту Радничке 20, у организацији Новосадског дечијег културног центра и Дечјег одељења Градске библиотеке.
Фото: Facebook.com/GradskaBibliotekaNoviSad Децу очекује много добре забаве, а најмаштовитије маске ће бити награђене.
Комедија Жене у црвеном у Позоришту младих Комедија ,,Жене у црвеном” говори о четири жене које сурова и апсурдна стварност у којој живимо доводи до усијања.
Фото: new.gigstix.com Представу можете погледати у Позоришту младих од 20:00 часова.
У Позоришту младих поред представе „Жене у црвеном“ можете погледати и монодраму „Контрабас“ од 20:00 часова.
У животу једног музичара, контрабас представља пријатеља, непријатеља, љубавницу, препрекенапуту које је сам себи зацртао. Оно што до сада ниједан композитор није искомпоновао, може се видети на сцени у овој монодрами.
Изложба “Вивид” Ивана Бона и Ђорђа Станојевића у СКЦНС-у Фото: skcns.org Изложба “Вивид” Ивана Бона и Ђорђа Станојевића биће отворена је јуче у Великој галерији СКЦНС-а, који се налази у Улици Владимира Перића Валтера 5 и можете је погледати до 28. јуна сваког радног дана од 9 до 15 часова, а термини пратећих дешавања (вођења, разговори) биће накнадно објављени.
Клубославија у клубу Тунел од 23:00 часа Нову вожњу кроз галаксију new wave, фанк, поп, електро, рок и шлагер бисера упакованих у  „club-friendly“ ритмове заказујемо за петак 14. јун. Капетан свемирског брода и идејни творац овог ванвременског концепта МКДСЛ спреман да вас насмеје и одушеви.
Карте за овај догађај можете купити на свим продајним местима „Gigstixa“ као и онлајн.
Уживајте!
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петком у Новом Саду се питамо како се облачи срећа (петак, 14, јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.