Mercedes SL sa Ferrari bedževima

Izvor: Autoportal.rs, 12.Sep.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes "SL" sa Ferrari bedževima

I dok mnogi imaju san da jednog dana voze neki Mercedes model za druge je to malo, oni žele jedan superautomobil. Ali uvek su problem te pare. Zato se pokušava na sve načine alternativnim putevima.

Videli smo do sada veliki broj, pre svega kineskih, vernih kopija skupocenih automobila koje su zapravo modifikovani modeli prosečnih cena. Ovoga puta je vlasnik Mercedes "SL" iz 1990. želeo da od svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << ljubimca napravi Ferrari.

Očajni pokušaj tjuning izrodio je model koji nikako ne podseća na italijanski superautomobil. Gomila Ferrari bedževa ne pomaže, nijansa crnog dijamanta, kako to vlasnik zove, ne pomaže, desetak monitora ne pomažu, Kenwood zvučni sistem ne pomaže...

Vlasnik se još hvali i enterijerom u dve nijanse, tepihom pod nogama vozača i suvozača, detaljima od dvadesetčetvorokaratnog zlata, specijalne felne i tako dalje. Inače automobil je na prodaju uz dodatak da je dobro održavan, malo prešao i uvek bio garažiran.

Verovatno je više vremena proveo u garaži nego na putu jer je ovaj kič ispod nivoa mnogih vozača. Cena za sada nije poznata ali desetak hiljada evra je maksimalni domet ovog Mercedesa, pardon Ferrari-a.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.