Hašiš i slatkiši sa kanabisom među novogodišnjim poklonima

Izvor: RTS, 14.Nov.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hašiš i slatkiši sa kanabisom među novogodišnjim poklonima

Carinski službenici su na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, zaplenili mašinicu za mlevenje marihuane, oko 120 grama hašiša, 20 miligrama kanabisovog ulja, kao i čokolade i keks sa dodatkom kanabisa.
Prekršaj je otkriven u ponedeljak 13. novembra, kada je na red za redovnu carinsku kontrolu stigao "mercedes" turskih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turski državljanin putujući na relaciji Holandija – Turska, saopštila je Uprava carina.

Nakon detaljnog pregleda automobila i prtljaga pronađena je mašinica za mlevenje marihuane, a na zadnjem sedištu paketić sa oko 103 grama hašiša za koji se sumnja da ga je putnik izbacio iz džepa misleći da ga carinici neće pronaći.
Istovremeno, u džepu od jakne je držao još oko 17 grama hašiša.
Ispostavilo se da to nije sve, jer su u gepeku automobila, među novogodišnjim poklonima bile sakrivene dve bočice kanabisovog ulja od po 10 mg, pet čokolada sa dodatkom kanabisa kao i tri pakovanja keksa koji sadrže opojnu drogu.

Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjen hašiš i slatkiši sa kanabisom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2017

Carinski službenici su na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, zaplenili mašinicu za mlevenje marihuane, oko 120 grama hašiša, 20 miligrama kanabisovog ulja, kao i čokolade i keks sa dodatkom kanabisa...Prekršaj je otkriven u ponedeljak, kada je na red za redovnu carinsku kontrolu stigao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.