Šverc čokolade i keksa sa kanabisom (FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Nov.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šverc čokolade i keksa sa kanabisom (FOTO)

Carinski službenici su 13. novembra 2017. godine, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, zaplenili mašinicu za mlevenje marihuane, oko 120 grama hašiša, 20 mg kanabisovog ulja, kao i čokolade i keks sa dodatkom kanabisa.

Prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu carinsku kontrolu stigao Mercedes turskih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji turski državljanin putujući na relaciji Holandija – Turska.

Nakon detaljnog pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << automobila i prtljaga pronađena je mašinica za mlevenje marihuane, a na zadnjem sedištu paketić sa oko 103 grama hašiša za koji se sumnja da ga je putnik izbacio iz džepa misleći da ga carinici neće pronaći. Istovremeno, u džepu od jakne je držao još oko 17 grama hašiša.

Ispostavilo se da to nije sve, jer su u gepeku automobila, među novogodišnjim poklonima bile sakrivene dve bočice kanabisovog ulja od po 10 mg, pet čokolada sa dodatkom kanabisa kao i tri pakovanja keksa koji sadrže opojnu drogu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Sprečen šverc hašiša i slatkiša sa kanabisom

Izvor: JužneVesti.com, 15.Nov.2017

Carinici su, na graničnom prelazu Gradina, 13. novembra, zaplenili mašinicu za mlevenje marihuane, oko 120 grama hašiša, 20 mg kanabisovog ulja, kao i čokolade i keks sa dodatkom kanabisa, kažu iz Uprave carina. Dva dana ranije oduzeli su i 144 para lažnih “najki”...Opojna droga je pronađena,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.