22.02.2016 ::: Cadillac Escalade Viceroy Edition - ovaj auto nudi kraljevski luksuz

Izvor: AutoMagazin, 22.Feb.2016, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

22.02.2016 ::: Cadillac Escalade Viceroy Edition - ovaj auto nudi kraljevski luksuz

Kompanija Lexani Motorcars, specijalizovana za modifikacija enterijera velikih SUV modela marke Mercedes-Benz, Cadillac, Lincoln, GMC i Toyota, predstavila je svoju najnoviju promenu enterijera Cadillaca Escalade...

Pogledajte: Brabus Mercedes Sprinter - luksuz u velikom.

Kao što je očekivano, svoje znanje i iskustvo, stručnjaci u ovoj kalifornijskoj kompaniji usmerili su na prostor za putnike >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << na zadnjim sedištima. Posle ove modifikacije, zadnji deo luksuznog SUV-a više podseća na luksuznu sobu nego na automobil.

reklama

Pogledajte: Rolls-Royce Pinnacle Travel Phantom - ručno stvoren luksuz.

Karoserija automobila prošla je dodatno ojačavanje, koje nije vidljivo na prvi pogled. Putnici imaju na raspolaganju dva velika luksuzna sedišta (pardon, fotelje), koja su potpuno električno kontrolisana, a naspam njih su dva manja sklopiva sedišta, koja mogu služiti za druga dva putnika, ali u većini slučajeva će služiti kao naslon za noge.

Pogledajte: Šta voze članovi kineske mafije?

Multimedijalni sistem čine veliki "tableti", kao i televizijski ekran dijagonale 48 inča. Na "plafonu" se nalazi preko 100 malih LED sijalica, koje čine "zvezdano nebo", inspirisano onim u enterijerima aktuelnih modela Rolls-Royce.

Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na AutoMagazin...






Povezane vesti

Cadillac Escalade Viceroy Edition nudi kraljevski luksuz (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2016

Kompanija "Lexani Motorcars", specijalizovana za modifikacija enterijera velikih SUV modela marke Mercedes-Benz, Cadillac, Lincoln, GMC i Toyota, predstavila je svoju najnoviju promjenu enterijera Cadillaca Escalade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.