Novosti

Cadillac Escalade Viceroy Edition nudi kraljevski luksuz (FOTO)

Cadillac Escalade Viceroy Edition nudi kraljevski luksuz (FOTO)
Cadillac Escalade Viceroy Edition nudi kraljevski luksuz (FOTO)

Kompanija "Lexani Motorcars", specijalizovana za modifikacija enterijera velikih SUV modela marke Mercedes-Benz, Cadillac, Lincoln, GMC i Toyota, predstavila je svoju najnoviju promjenu enterijera Cadillaca Escalade.

Kao što je očekivano, svoje znanje i iskustvo, stručnjaci u ovoj kalifornijskoj kompaniji usmjerili su na prostor za putnike na zadnjim sjedištima. Poslije ove modifikacije zadnji dio luksuznog SUV-a više podsjeća na luksuznu sobu nego na automobil.

Karoserija automobila prošla je dodatno ojačavanje, koje nije vidljivo na prvi pogled. Putnici imaju na raspolaganju dva velika luksuzna sjedišta (pardon, fotelje), koja su potpuno električno kontrolisana, a naspam njih su dva manja sklopiva sjedišta, koja mogu služiti za druga dva putnika, ali u većini slučajeva će služiti kao naslon za noge.

Multimedijalni sistem čine veliki "tableti", kao i televizijski ekran dijagonale 48 inča. Na "plafonu" se nalazi preko 100 malih LED sijalica, koje čine "zvjezdano nebo", inspirisano onim u enterijerima aktuelnih modela Rolls-Royce.

(NN/automagazin.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije