01.01.2017 ::: Vozite se kao Putin - za prodaju je njegova limuzina S600 Pullman

Izvor: AutoMagazin, 01.Jan.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

01.01.2017 ::: Vozite se kao Putin - za prodaju je njegova limuzina S600 Pullman

Na internetu, tačnije na popularnom internet sajtu za prodaju polovnih automobila, pojavio se zanimljiv oglas. Onaj ko kupi limuzinu Mercedes-Benz S600 Pullman Guard, može osetiti moćno kao predsednik. Ovaj automobil iz 1995. godine pripadao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu...

Pogledajte vest: Kako će izgledati nova Putinova limuzina? (foto)

Ispod "haube" se nalazi dvanaestocilindarski >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << motor zapremine 6.0 litara, koji razvija maksimalnu snagu od 290 kW (395 KS). Unutrašnost je opremljena vrhunskim komforom, sa tri reda sedišta.

Pogledajte vest: Vladimir Putin testirao Ladu Vestu (FOTO + VIDEO).

Naravno, automobil je blindiran i pruža najviši stepen zaštite za putnike. Iako je automobil prilično star, njegov vlasnik ga ceni 1,3 miliona evra. Ako će vam biti lakše, recimo i to da je automobil prešao samo 25 000 kilometara.

Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.