TAJNA SOČNIH I IDEALNO SPREMLJENIH ĆEVAPA - Za one koji NE POSTE, ovaj recept će biti savršen za pripremu PRVOMAJSKOG URANKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2024, 11:48

TAJNA SOČNIH I IDEALNO SPREMLJENIH ĆEVAPA - Za one koji NE POSTE, ovaj recept će biti savršen za pripremu PRVOMAJSKOG URANKA!

Meso s roštilja mora biti mekano i sočno, a nakon obroka ne smete osećati težinu u želucu i sećati se ćevapa ceo dan. Za ćevape i pljeskavice koristite isključivo juneće meso i to prvu četvrtinu (vrat, plećku, flam i rebra), a june mora biti staro između 12 i 18 meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.