ON ima DVOJE DECE I VERENICU - Maja Marinković ga PRIGRLILA i ne skida OSMEH SA LICA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON ima DVOJE DECE I VERENICU - Maja Marinković ga PRIGRLILA i ne skida OSMEH SA LICA (FOTO)

Baš je briga!

Bivša zadrugarka Maja Marinković nedavno je izbacila svoju prvu pesmu pod nazivom ,,Maserati" i time se upustila u muzičke vode.

Međutim, Marinkovićeva je zapalila društvene mreže kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa poznatim pevačem, koji je već bio doveđen u priču sa mnogim poznatim damama.

👸🏾

A post shared by MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic) on Oct 19, 2019 at 5:50am >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

Maja je na storiju postavila fotku sa Darkom Lazićem, koji ju je čvrsto držao oko struka. Darko iza sebe ima brak sa pevačicom Anom Sević, tokom kog je dobio prvo dete, a trenutno je u ljubavnoj idili sa Marinom Gagić sa kojom je ove godine po drugi put postao ponosni otac.

Da li Maja ovom fotkom najavljuje neku muzičku saradnju ili je u pitanju samo prijateljski odnos, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Maserati

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PALO PRIZNANJE: Oglasila se Teodora Džehverović! Pevačica se požalila na OVO! Nema REŠENJA? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019

Stalno joj se dešava...Pevačica i bivša zadrugarka, Teodora Džehverović požalila se pratiocima na društvenoj mreži Instagram da joj se ponovio peh koji je već činila u svojoj prošlosti...A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on Oct 16, 2019 at 9:24am PDT..Naime, Teodora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.