STAVILA TAČKU NA SVA NAGAĐANJA: Kada je dete u pitanju, Darko ima ODREŠENE ruke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAVILA TAČKU NA SVA NAGAĐANJA: Kada je dete u pitanju, Darko ima ODREŠENE ruke!

Nema mesta spekulacijama...

Pevačica Ana Sević odlučila je da progovori o odnosu sa bivšim suprugom, pevačem Darkom Lazićem. U poslednje vreme često se spekuliše kako izgleda njihova komunikacija, kao i da li pevačica dozvoljava Laziću da viđa njihovu ćerku Lorenu.

Ana je ovom prilikom rekla kako svom bivšem nikada nije branila da viđa ćerku, kao i da svoju naslednicu nikada ne bi odvojila od oca. Ovom prilikom Sevićeva je poručila i kako intimu čuva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo za sebe.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 5, 2019 at 2:08am PDT

- Nas su rastavljali po 10 puta dnevno, svesna sam toga da smo oboje javne ličnosti i da to ljude zanima. Svoju intimu ću čuvati za sebe. Ono što mogu da kažem na tu temu je da se Darko i ja sve dogovaramo, za sada odlično funkcionišemo. Razumemo se na prijateljskoj osnovi, nemamo problema - govori Ana.

- Što se tiče viđanja deteta, to što sam čula nije tačno, može da vidi dete kada god poželi i to zavisi od njega i obaveza - dodala je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ON ima DVOJE DECE I VERENICU - Maja Marinković ga PRIGRLILA i ne skida OSMEH SA LICA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019

Baš je briga!..Bivša zadrugarka Maja Marinković nedavno je izbacila svoju prvu pesmu pod nazivom ,,Maserati" i time se upustila u muzičke vode...Međutim, Marinkovićeva je zapalila društvene mreže kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa poznatim pevačem, koji je već bio doveđen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.