IŠ KUJO, NA DEPONIJU! Jelena Krunić POLUDELA! Oduvaće VRATA ZADRUGE zbog njih DVOJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IŠ KUJO, NA DEPONIJU! Jelena Krunić POLUDELA! Oduvaće VRATA ZADRUGE zbog njih DVOJE!

Opasna je!

Jelena Krunić, diskvalifikovana takmičarka Zadruge 3, iako nije više rijaliti takmičar, žustro prati i komentariše sva dešavanja u Imaginarijumu.

Back to black.... Da li vam se svidja? 🥰 #tattoomodel #crown #krunicarmy #krunickajemamasvimavama #inked #zadruga3 #beogradebeograde #idemodaljesapromenama #happy #jelenakrunic #jelenaifilip

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on Oct 18, 2019 at 5:13am PDT

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znamo, Jelena je za vreme svog boravka u rijalitiju, ušla u vezu sa Filipom Reljićem, bratom Sare Reljić, učesnicom Zadruge 1. Nedugo zatim su raskinuli, ali Jelena i po svom izlasku ne prestaje da prati i komentariše njegovo ponašanje, kao i ponašanje zadrugarki i zadrugara u njegovom okruženju.

Ovoga puta obratila se preko društvene mreže Instagram, konkretno Ivani Krunić:

- Ivana Krunić, od*eb od mog Reljića, ne kontaminiraj ga svojim smradom iz usta na deponiju!! Iš kujo!!!- napisala je na svom instagram storiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.