Novitec specijalizovani za Maserati, ponudili  GT MC Stradale model sa superpunjačem

Izvor: Moto.rs, 06.Okt.2011, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novitec specijalizovani za Maserati, ponudili GT MC Stradale model sa superpunjačem

Maserati Grand Turismo MC Stradale je predstavljen prošle godine na sajmu automobila u Parizu kao lakša i tvrodokornija alternativa standardnom modelu. Međutim, ova italijanska firma je ostavila u okviru ovog modela netaknutim Ferrari 4.7L V8 motor koji razvija 450ks snage, odnosno 510Nm obrtnog momenta. U svetlu ove činjenice, nemačka tjunerska kompanija Novitec i njeno Tridente odeljenje koje je specijalizovano za Maserati modele je odlučilo da ponudi vlasnicima GT MC Stradale...
Pogledaj vesti o: Pariz,   Ferrari

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

06.10.2011 ::: Audi S7 Sportback - Video predstavljanje

Izvor: AutoMagazin, 06.Okt.2011

Jedan od sportskih modela marke Audi, predstavljenih na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu, jeste model Audi S7. Pokreće će agregat V8 4.0 TFSI motor, koji razvija maksimalnu snagu od 420 konjskih snaga i maksimalni obrtni moment od 550 Nm, dostupan u rasponu obrtaja od 1.400 do 5.300 o/min..

Nastavak na AutoMagazin...

Novitec predstavlja Maserati GranTurismo MC Stradale

Izvor: Autoportal.rs, 06.Okt.2011

Ljudi iz nemačke tjuning kuće Novitec odlično poznaju italijanske modele Alfa Romeo, Ferrari i Fiat i svojim umećem dizajnu ovih automobila daju još više strasti, stila i duše.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.