Povreda Lisandra zabrinula Ten Haga, Hojlund na rođendan nastavio seriju

Izvor: B92, 04.Feb.2024, 22:27

Povreda Lisandra zabrinula Ten Haga, Hojlund na rođendan nastavio seriju

Mančester junajted je pred svojim navijačima savladao Vest Hem sa 3:0, ali ne bez problema.

Na dan kada su na Old Trafordu obeležili 76 godina od avionske nesreće u Minhenu, kada su pogunula 23 lica među kojima i osam fudbalera Junajteda, susret je povređen završio štoper Lisandro Martinez.

Argentinac je bio jedan od najzaslužnijih za dve vezane ligaške pobede tima Erika ten Haga, ali je u 70. minutu morao da bude zamenjen. Poznato je da je propustio veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deo ove sezone, pošto se vratio tek sredinom januara, posle pauze od četiri meseca.

Erik ten Hag je posle meča delovao zabrinuto, jer je Argentinac povredio koleno.

"Ne mogu da kažem šta je u pitanju u smislu detalja, ali izgleda loše. Moramo da sačekamo na detalje i pravu dijagnozu narednih dana. Videćemo kako će ići. Tužni smo zbog toga, ali nadajmo se da nije previše loše. Možemo samo da se molimo. Loše je za njega i za ceo tim. Samo što se vratio, on je značajan za ovaj tim. Prošle sezone kada se povredio, pale su i naše igre. Moramo da se potrudimo da tako ne bude ovog puta jer imamo dobre štopere koji mogu da ga zamene. Ipak, on donosi poseban duh u ovu ekipu. Frustrirajuće je, naporno je radio da se vrati, ali će bar neko vreme opet morati da pauzira", rekao je Ten Hag.

Sa vedrije strane, Alehandro Garnačo je postigao dva gola, a Rasmus Hojlund nastavio da trese mreže.

Bio je ovo četvrti uzastopni meč da je strelac, a sebi je na 21. rođendan dao najlepši poklon, vodeći gol na meču. Sada ima ukupno deset u ovoj sezoni u svim takmičenjima.

"Nije loš način da se proslavi rođendan. Dobio sam poklone od roditelja i prijatelja pre meča, ali sam i sam sebi nešto poklonio, ovaj gol. Tri boda, popeli smo se malo na tabeli, treba nastaviti tako. Rekao sam ranije, nisam završio, želim samo još više, još golova i pobeda i da igramo sve bolje", rekao je Hojlund.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.