Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 23:55

Gazda PSŽ-a ima poruku: Nejmar i Mbape sad nemaju razloga da odu

“Vide da mogu i ovde da osvoje Ligu šampiona”, poručio Al Kelaifi

Svojih pet minuta pred medijima posle trijumfa nad Bajernom u četvrtfinalu Lige šampiona dočekao je i Naser Al Kelaifi, gazda Pari Sen Žermena.

Njegov tim je poražen večeras od Bavaraca (1:0), ali je posle 3:2 u prvom meču prošao dalje i sada je dva koraka od evropske titule. Pehar je na talonu pošto su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sveci eliminisali šampiona, istog onog koji ih je tukao prošle godine u finalu.

Al Kelaifi nije krio sreću zbog prolaska dalje.

Veoma smo ponosni, na igrače, na stručni štab. Želimo i dalje, da se plasiramo u finale i da osvojimo trofej. Sve je večeras bilo veličanstveno, mogli smo bez problema da postignemo nekoliko golova, ali smo pokazali da imamo i druge kvalitete. Imao sam puno poverenje u moj tim. Stekli su veliko iskustvo, pobedili smo Mančester junajted, Barselonu i Bajern. Naredni cilj je trofej”, naredio je Al Kelaifi.

On je posebnu poruku imao sada za Nejmara i Mbapea, sa kojima pregovara oko novog ugovora. A, pogotovo za brzonogog Francuza za kojeg se sve više priča da je na izlaznim vratima i da ga čeka Real Madrid.

Nejmar i Mbape sada vide da ne moraju da idu, da mogu i sa Pari Sen Žermenom da osvoje evropsku titulu. Pregovaramo sa njima, želimo da ih zadržimo. Razgovaramo oko nekih detalja, ali dalek je još put do konačnog dogovora”, priznao je Al Kelaifi.

Mbapeu sledećeg leta ističe ugovor, pa ako ne pristane da ga produži, klub će biti primoran da ga proda u predstojećem prelaznom roku.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.