Izvor: RTS, 07.Jul.2020, 13:10

Dangubić ponovo u Beogradu, ali u crno-belom dresu

Srpski košarkaš Nemanja Dangubić potpisaće dvogodišnji ugovor sa beogradskim Partizanom, preneo je košarkaški portal Jurohups.
Pre nekoliko dana Kori Volden prešao je iz Partizana u Crvenu zvezdu, a sada bi jedan bivši igrač "crveno-belih" mogao da pojača redove najvećeg rivala.

Košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << portal Jurohups preneo je da je Nemanja Dangubić prihvatio poziv Partizana da obuče "crno-belu" opremu. Dogovor bi mogao da bude postignut u naredna dva, tri dana.
Dangubić je prošle sezone igrao za španski Estudijantes, gde je prosečno beležio 5,8 poena i 4, 4 skoka na 23 utakmice u španskom prevenstvu.
Bek, koji ima 27 godina, tokom karijere nosio je dres Hemofarma i Mege, nakon toga je u periodu od 2014. do 2018. godine igrao za Crvenu zvezdu, da bi potom sezonu 2018/2019 proveo u Bajernu iz Minhena.
Sa crveno-belima osvojio je tri titule u ABA ligi, a četiri puta je bio šampion Srbije.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.