Izvor: RTS, 06.Jul.2020, 16:11

Partizan zainteresovan za bivšeg Zvezdinog igrača

Srpski košarkaš Nemanja Dangubić nalazi se na meti beogradskog Partizana, prenosi portal Sportando.
Naime, on je preko svoje menadžerske agencije BeoBasket ponuđen crno-belima, iako se već neko vreme dovodi u vezu sa povratkom na Mali Kalemegdan i Zvezdu.

Dangubić je prošle sezone igrao za španski Estudijantes, gde je prosečno beležio 5,8 poena i 4,4 skoka.
Bek, koji ima 27 godina, tokom karijere nosio je dres Hemofarma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Mege, nakon toga je u periodu od 2014. do 2018. godine igrao za Crvenu zvezdu, da bi potom sezonu 2018/2019 proveo u Bajernu iz Minhena, gde je kao i u Zvezdi sarađivao i dobro igrao kod trenera Dejana Radonjića.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan zainteresovan za Dangubića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020

Srpski košarkaš Nemanja Dangubić nalazi se na meti interesovanja beogradskog Partizana, prenosi portal Sportando...Dangubić je prošle sezone igrao za španski Estudijantes, gde je prosečno beležio 5,8 poena i 4, 4 skoka...Bek, koji ima 27 godina, tokom karijere nosio je dres Hemofarma i Mege,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pjer prvo pojačanje Kokoškova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 10:51

Kanadaski košarkaš Dajšon Pjer biće novi igrač turskog Fenerbhačea, prenosi košarkaški portal Jurohups...Igrač koji pokriva pozicije "dva" i "tri", biće prvo pojačanje novog trenera Igora Kokoškova...Prošle sezone bio član Dinamo Sasarija, gde je prosecno je beležio 12.6 poena, 8.4 skoka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.