Udes kod Margera, auto uleteo u autobusko stajalište

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Margera, auto uleteo u autobusko stajalište

Oko 11 sati u Obrenovićevoj ulici, kod Margera, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarila dva automobila. Od siline udara “opel” je završio u obližnjem autobuskom stajalištu, a u policiji kažu da povređenih nije bilo.

Šta se tačno dogodilo u samom centru Nišu, u ulici gde se obično sporije vozi, policija još utvrđuje.

Ono što je za sada poznato je, kako kažu, da su u udesu učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 2 automobila.

Dva putnička vozila - “fiat” niških registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji muškarac i “opel” koji je vozio 82-godinji muškarac - kažu u policiji.

Prema poslednjim informacijama, kako kažu, povređenih nema u ovoj nezgodi, a policajci su i dalje na terenu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Automobilom u rikverc uleto u autobusko stajalište u centru Niša, na sreću izbegnuta tragedija

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Okt.2019

Danas oko 11 sati u Obrenovićevoj ulici, kod Margera, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarila dva automobila... Od siline udara stari “opel” kojim je upravljao stariji muškarac (82) je odgurnut u  rikverc  uleteo u autobusko stajalište ispred prodavnice "Svetlost". Povređenih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.