Izvor: BujanovackiGlas.info, 27.Sep.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujanovčanin među uhapšenima zbog šverca 8,5 kg marihuane

Policija je marihuanu pronašla prilikom pregleda kombija „fiat dukato“ subotičkih registarskih oznaka u mestu Džep

BUJANOVAC, DŽEP, 27. septembar 2017.F.A. (1995) iz okoline Bujanovca i još dve osobe iz Subotice uhapšeni su na kontrolno-bezbednosnom punktu kod mesta Džep pošto je policija kod njih zaplenila 8,5 kg marihuane, saopštio je MUP Srbije.
Zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su F. A. (1995) iz okoline Bujanovca i Subotičani S. O. (1988) i V. S. (1987).
Policija je marihuanu pronašla prilikom pregleda kombija „fiat dukato“ subotičkih registarskih oznaka.
Postoji osnov sumnje da je F. A. na području opštine Bujanovac prodao drogu osumnjičenima S. O. i V. S., koji su je dalje kombijem prevozili ka Subotici.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Pogledaj vesti o: Fiat,   Subotica

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Kriminal ne poznaje nacionalnost: Uhapšena dva Subotičana i mladić iz Bujanovca zbog šverca marihuane

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Sep.2017, 11:13

Kako je saopštila PU Vranje, policija je uhapsila F. A. (22) iz okoline Bujanovca i 29-godišnjeg S. O. i V. S. starog 30 godina iz Subotice, koji se terete za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga...Prilikom rutinskog pregleda kombija “fiat dukato”, na punktu kod mesta “Džep” u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.