NASILjE U PORODCI: Vređao, pa fizički napao majku

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILjE U PORODCI: Vređao, pa fizički napao majku

Pripadnici MUP-a u Šidu su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za D. B. (27), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ŠID - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za D. B. (27), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.Kako je saopštila Policijska uprava Sremska Mitrovica, on se tereti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da je u porodičnoj kući, prvo vređao a zatim fizički napao majku.Pročitajte još - Žrtve nasilja spasavaće policajci D.B. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, piše u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečen šverc marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju zaplеnili su višе od osam i po kilograma marihuanе i uhapsili tri osobе zbog postojanja osnova sumnjе da su počinilе krivično dеlo nеovlašćеna proizvodnja i stavljanjе u promеt opojnih droga...Uhapšеni su F. A. (1995) iz okolinе...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.