VELIKA TRAGEDIJA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Direktan sudar Mercedesa i kamiona - ima mrtvih! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 11:58

VELIKA TRAGEDIJA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Direktan sudar "Mercedesa" i kamiona - ima mrtvih! (VIDEO)

Na magistrali je došlo do sudara kamiona i automobila "Mercedes".

Na Ibarskoj magistrali kod Vreoca došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo muškarac (63).

Kako se saznaje, na magistrali je došlo do sudara kamiona i automobila "Mercedes".

Prvi rezultati istrage ukazuju da je kamion, iz za sada nepoznatih razloga, prešao u levu traku i direktno udario >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u automobil registarskih oznaka Čačka - kažu.

Kako se saznaje, teške telesne povrede zadobila je ženska osoba koja je bila suvozač u automobilu, dok je vozač automobila(63) povredama podlegao na putu ka bolnici.

A post shared by 192.RS (@192_rs)
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VREOCA: U sudaru automobila i kamiona jedna osoba izgubila život, druga teško povređena! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 29.Apr.2023

Na Ibarskoj magistrali kod Vreoca došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo D. J. (63). Kako se saznaje, na magistrali je došlo do sudara kamiona „Man“ i automobila „mercedes“. – Prvi rezultati istrage ukazuju da je kamion, iz za sada nepoznatih razloga, prešao u levu traku i...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.