Izvor: Pančevac-online.com, 29.Apr.2023, 12:44

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VREOCA: U sudaru automobila i kamiona jedna osoba izgubila život, druga teško povređena! VIDEO

Na Ibarskoj magistrali kod Vreoca došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo D. J. (63). Kako se saznaje, na magistrali je došlo do sudara kamiona „Man“ i automobila „mercedes“. – Prvi rezultati istrage ukazuju da je kamion, iz za sada nepoznatih razloga, prešao u levu traku i direktno udario u automobil registarskih oznaka […] The post TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VREOCA: U sudaru automobila i kamiona jedna osoba izgubila život, druga teško povređena! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

U sudaru kamiona i putničkog vozila na Ibarskoj magistrali jedna osoba poginula

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2023

U sudaru kamiona i putničkog vozila na Ibarskoj magistrali kod Vreoca danas je poginula jedna osoba, a jedna povređena, javio je RTS.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.