Pogibija u Beogradu, povređeni na Ibarskoj

Izvor: Mondo, 15.Avg.2012, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogibija u Beogradu, povređeni na Ibarskoj

Jedna osoba je poginula u saobraćajnom udesu dvadesetak minuta iza ponoći na Ugrinovackom putu, a dvoje odraslih i troje dece na Ibarskoj magistrali. Posla hitnioj pomoći i od pijanih i prebijenih na Beer Festu.

Muškarac star oko 40 godina zatečen je na Ugrinovačkom putu, od Dobanovaca ka Ugrinovcima u Beogradu, bez znakova života i lekari su konstatovali njegovu smrt, rekao je Lutovac izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Tanjugu Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.

.

Pet osoba, među kojima i tri deteta, povređeni su u saobraćajnom udesu koji se dogodio nešto posle 23 sata na Ibarskoj magistrali kod Beograda.

Devojčica uzrasta oko devet godina zadobila je povredu nosa i kontuziju grudnog koša, dečak od devet godina kontuziju ramena, a devojčica od 11 godina povredu kuka, naveo je Lutovac.

Decu su na licu mesta zbrinuli lekari Hitne pomoći i zatim ih prevezli u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu, kazao je Lutovac.

U udesu je povređen i muškarac star oko 53 godine, koji je zadobio povredu glave, dok je žena (23) imala otok na obrazu i oni su prevezeni u beogradski Urgentni centar.

Posla za Hitnu pomoć bilo je i na Beer Festu, gde su lekari intervenisali blizu 30 puta, uglavnom zbog preteranog uzimanja alkohola ili zbog povreda nastalih u tučama.

Na Ušću, gde je sinoć počeo festival, dežurale su dve lekarske ekipe, a pomoć je pužana uglavnom osobama zbog preteranog uzimanja alkohola ili povređenima u tučama kazao je koordinator za odnose s medijima u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Povređeni su zbrinjavani na licu mesta, u zavisnosti od povrede ili su prevezeni na VMA na toksikologiju ili u Urgentni centar.

Dve osobe povređene su u tuči oko 2.30 sati na parkingu nedaleko od Ušća, na Novom Beogradu. Muškarac star oko 25 godina zadobio je posekotinu glave, a drugi muškarac star 25 godina kontuziju glave i on je prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnom udesu nešto pre ponoći na autoputu kod "Geneksa" muškarac star oko 53 godine zadobio je kontuziju grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar, naveo je Lutovac.

Jedan motociklista je povređen na uglu ulica Stevana Dukića i Danteove, star 18 godina, i takođe je prevezen u Urgentni centar.

(MONDO/agencije, foto: Mondo/Petar Stojanović)
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.