PUNE RUKE POSLA ZA HITNU POMOĆ: Zakucavanje u banderu, žene oborene na pešačkom i čak 94 intervencije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022, 07:33

PUNE RUKE POSLA ZA HITNU POMOĆ: Zakucavanje u banderu, žene oborene na pešačkom i čak 94 intervencije

U pet saobraćajnih nezgoda više osoba povređeno, ima i teže

U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je bilo i teže povređenih osoba, a najviše su se javljali srrčani bolesnici i astmatičari zbog promene vremena, rečeno je  u Hitnoj pomoći.

U Ulici cara Dušana 83, sinoć oko 20 časova povređene su dve žene na pešačkom prelazu, od toga jedna teže, i prebačene su u KBC Zemun.

Nešto kasnije u 21.38 časova na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ibarskoj magistrali, kod skretanja za Barajevo, teže je povređen 26. godišnji muškarac i prevezen je na VMA.

Jutros u 5.28 sati na Pančevačkom putu kod Politike, automobil je udario u banderu, a jedan muškarac je zbog teških povreda prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Lakše povrede zadobila je žena koju je udario električni trotinet u 20.44 časa kod hotela Jugoslavija i vožena je u KBC Zemun, a jedan biciklista, muškarac, sa težim povredama glave, nakon pada u blizini Autokomande prevezen je na VMA.

Dežurne ekipe imale su noćas 94 intervencija, od toga 27 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i srčanih bolesnika.

Javljali su se još hronični bolesnici, najviše astmatičari, a bilo je više interkliničkih transporta do Kovid bolnice u Batajnici, naveli su iz Hitne pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sedam saobraćajnih nezgoda u Beogradu, četiri osobe teško povređene

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2022

Tokom protekle noći u Beogradu se dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je osam osoba povređeno, od kojih četiri teže, rečeno je agenciji Beta u službi Hitne pomoći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.