Ovo je vozač “bmv-a”, osumnjičen za izazivanje tragedije na Ibarskoj

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je vozač “bmv-a”, osumnjičen za izazivanje tragedije na Ibarskoj

“Bmv”, koji se kretao iz pravca Čačka, odnosno Ljiga, svom silinom je “dačiju” udario od pozadi, gurao je više od 70 metara NIKOLA M. (27) vozio je “bmv” koji se noćas pri ogormnoj brzini zakucao u “dačiju” na Ibarskoj magistrali blizu Lazarevca, prilikom čega se poginulo četvoro mladih ljudi. On je ubrzo nakon tragedije uhapšen zbog sumnje da je izazvao stravičan udes. Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još: Uhapšen vozač "bmv" koji je izazvao nesreću kod LazarevcaSa njim u automobilu bila je dvadesetogodišnja studentkinja Katarina Ivanković koja je poginula.Pročitajte još: STRAVIČAN PRIZOR NA IBARSKOJ: Svedoci opisuju krike i krv na sve strane, “bmv” gurao “dačiju” 70 metaraNavodno, vozač “dačije”, taksista, uključivao se sa sporednog puta iz Bogovađe na Ibarsku magistralu, u pravcu Beograda, odnosno Lazarevca. U tom trenutku, “bmv”, koji se kretao iz pravca Čačka, odnosno Ljiga, svom silinom je “dačiju” udario od pozadi, gurao je više od 70 metara, kada je sletela sa puta niz bankinu, u livadu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

FOTO: Ovako izgledaju potpuno smrskana vozila posle stravičnog sudara kod Lazarevca

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2019

“Novosti” saznaju da su uništena vozila prebačena u Beograd. Na fotografijama se vide razmere uništenja U jezivom udesu na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca jedan čas posle ponoći poginulo je četvoro mladih ljudi, a vozač „bmv-a” koji se zakucao u “dačiju” Nikola...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.