Izvor: Blic, 26.Apr.2024, 10:10

SNIMAK HAPŠENJA SRPSKIH PINK PANTERA U GRČKOJ Probijali rupu u zidu zlatare, pa puzali do plena: Evo šta je policija zaplenila prilikom pretresa (VIDEO)

Državljani Srbije, stari 50 i 53 godine, uhapšeni su u sredu u Grčkoj zbog sumnje da su na području Atine opljačkali najmanje dve zlatare iz kojih su odneli plen vredan više od 300.000 evra. Veruje se da su uhapšeni pripadnici kriminalne grupe Pink Panter, a sigurnosne kamere jedne od opljačkanih juvelirnica snimile su trenutak kada osumnjičeni vadi dragoceni nakit iz vitrina.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO ŠTA SU RADILI ČLANOVI PINK PANTERA U GRČKOJ: Snimak pokazao kako su Srbi sproveli pljačku - Probijali rupu u zidu zlatare, pa puzali do plena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2024

Državljani Srbije, stari 50 i 53 godine, uhapšeni su u sredu u Grčkoj zbog sumnje da su na području Atine opljačkali najmanje dve zlatare iz kojih su odneli plen vredan više od 300.000 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pink Panteri iz Srbije odneli vredan plen iz atinske juvelirnice, objavljen i snimak akcije (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 26.Apr.2024

Državljani Srbije uhapšeni su u Grčkoj zbog sumnje da su opljačkali više juvelirnica u Atini, a lokalni mediji objavili su snimak jedne pljački.. Veruje se da su dvoje osumnjičenih članovi pljačkaške bande Pink Panter.. Na snimku koji je objavio grčki portal protothema.gr vidi se kako pljačkaši...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.